Søfragt – Jorden rundt

Deres slogan er “We make it easier for you”, og det må man sige, at de lever op til.

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS ser løsninger som en helhed. De rådgiver om søfragt til hele verden, derfor har de et stort netværk af agenter til rådighed, for at det kan lade sig gøre. Dermed kan de hurtigt få godkendt toldpapirer og øvrige vigtige dokumenter. Læs mere om søfragt her.

Erfaring med søfragt siden 1974

N.A. Nissan har mange års erfaring, da de blev grundlagt i 1974. Det betyder, at de har styr på deres arbejde, og kan håndtere søfragt for alle typer virksomheder, både for store som små virksomheder. De fragter for alle typer virksomheder, hvad end der er behov for at få fragtet gods til eller dokumenter til eller fra udlandet. De klarer alle typer opgaver hos N.A. Nissan. 

Du er garanteret god rådgivning, sikker håndtering af gods, og emballage og dokumenter er med til sikre dem loyale kunder. 

N.A.Nissan er meget stolte i stemmen, og de ønsker blot at vedligeholde den vej de har gået ad siden 1974. Et kendetegn ved deres virksomhed er ligeledes at samarbejdet med deres agenter bygger på tillid oparbejdet gennem mange års tæt samarbejde.

Forskellige firmaer, forskellige behov

N.A.Nissan er klar over, at alle firmaer har forskellige ønsker og behov. Faktisk er der lige så mange forskellige behov, som der er firmaer, og det er derfor vigtigt, at de hele tiden imødekommer de forskellige behov.

Endvidere er de forstående overfor uforudsete hændelser, som kan skyldes en forsinkelse i produktionen eller et nebrud i produktonsapparatet. Hos N.A. Nissan er det smidigt at ændre på transportform og tidspunkt. Ved valg af et fleksibelt speditions- og transportfirma som N.A. Nissen får du og dit firma en fleksibel samarbejdspartner, der er interesseret i at skabe langvarige relationer. De holder sig derfor orienteret omkring markedet, for konstant at kunne optimere deres arbejdsgange. 

N.A. Nissans søfragt inkluderer følgende:

  • FCL hele containere
  • LCL / samlesendinger
  • Express
  • Økonomi
  • Alle former for varearter
  • Alle typer af mål
  • Alle former for vægt / volume