Vælg en god frisør til dit barn

børneklip

Det kan godt være en krig at komme frisøren med dit barn og at vælge den rigtige frisør i København, som tilbyder børneklip. Som mange forældre sikkert kan nikke genkendende til, så er det aldrig sjovt for børnene at sidde stille i længere tid ad gangen, derudover kan de være utrygge og bange for at være hos frisøren. Hvis barnet får skabt en god relation til sin frisør, så er det også nemmere at komme afsted. Her får du et par tips til hvordan du kan forberede dit barn til næste klipning og hvad du bør forvente af din frisør.

Første gang hos frisøren

Det er vigtigt at frisøren er med til at danne de tryggeste rammer for børnene første gang de er på besøg. Derfor sættes der ekstra tid af til børneklip, for at kunne vise barnet rundt i salonen og prøve den stol de skal sidde i, så der ikke kommer nogle overraskelser. Det kan også hjælpe, hvis frisøren får talt med barnet i øjenhøjde om hvilken frisure de ønsker.  Frisøren skal være klar omkring udførelsen og fortælle barnet hvad de gør undervejs og hvorfor, så barnet kan være med i processen. Det er altid en god idé, at have lidt snacks med og måske iPad eller anden form for underholdning. Man bør som udgangspunkt fravælge de frisører, som ikke sætter ekstra tid af til den enkelte kunde.

Find en dygtig frisør i København

Der er et stort udbud af frisører i København, som tilbyder børneklip. Mange af dem kan klippe både dig og dit barn. Derfor er det meget rart at barnet er glad for at tage til frisøren fremadrettet, så du kan nyde din behandling uden bekymringer. Man kan altid kigge på den enkeltes anmeldelser eller forhøre sig hos bekendte, for at danne sig et overblik over hvordan frisøren er. Der skal som udgangspunkt også være mulighed for at vælge produkter, som er grønne og uden parfume.

Men hvis du er den mindste smule i tvivl, så ring og tag en snak med frisøren, så I har forventningsafstemt med hinanden inden besøget.