Find billige havemøbler i god kvalitet

Mange tror, at billige havemøbler er lig med dårlig kvalitet og holdbarhed, men sådan behøver det ikke at være. I dag er der rig mulighed for at finde billige havemøbler i høj kvalitet med en lang levetid, så du ikke behøver at give en formue for dine nye havemøbler. Er du på udkig efter nye havemøbler i god kvalitet og til en god pris? – Så find billige havemøbler her.

Havemøbler i forskellige materialer 

Havemøbler bliver fremstillet i et hav af forskellige materialer, og der er derfor noget for enhver smag. Nedenfor finder du en liste over nogle af de muligheder, der er, når det gælder materialet, dine nye havemøbler er lavet af.

  • Havemøbler i teak – for en lang levetid og hårdførhed
  • Havemøbler i granit – for et unikt design og en robust kvalitet 
  • Havemøbler i flettet polyrattan – for nem vedligeholdelse og slidstærk kvalitet
  • Havemøbler i hvidmalet træ – for et klassisk og idyllisk design, der passer til alle havetyper
  • Havemøbler i hårdtræ – for et havemøbelsæt, der kan holde i mange år 

Pas godt på dine træhavemøbler

Vælger du at investere i et havemøbelsæt, der er fremstillet i træ, skal du være bevidst om, at dette materiale kræver en del mere pasning og pleje end havemøbler, der er lavet i flettet polyrattan. For at passe godt på dine træmøbler bør du oliere eller male dem, alt efter, hvad du ønsker. Dog bør du altid slibe møblerne grundigt, inden du maler dem. Når du skal i gang med at gøre dine havemøbler klar til en ny sæson er aller første skridt at rengøre dem. Dette kan gøres ved hjælp af en hård børste og en spand vand med sæbespåner i. Når havemøblerne er tørre efter rengøringen, kan du gå i gang med nedslibningen. Dette skal altid gøres i træets retning, og herudover er det vigtigt, at du får slebet alle rester af maling eller olie væk. Afslutningsvis er det tid til maling eller oliering. Selve malingen bør foregå udendørs på en solrig dag. Læs nøje på malingsspanden eller olien, så du ved, om produkterne indeholder sundhedsskadelige kemikalier.