Årets påskegave 2021

påskeæg til medarbejdere

Har du allerede brugt timevis på at lede efter årets perfekte påskegave 2021 til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere? Inden du flår håret af dig selv af ren fortvivlelse, så tag et kig på disse bud på årets firma påskegaver 2021. Det kan helt sikkert give dig svaret eller inspiration til at finde den perfekte gave til netop din virksomhed. 

Årets ikke-spiselige påskegaver

Først vil vi lige understrege, at årets bedste påskegave ikke nødvendigvis er spiselig. Mange virksomheder giver altid chokolade påskeæg i påskegave, men med øget fokus på sundhed, så giver det god mening at overveje ikke-spiselige påskegaver. Tag eksempelvis et kig på det smukke Royal Copenhagen påskeæg. De er godt nok ikke spiselige, men de fine porcelæns påskeæg er så smukke, klassiske og tidsløse, at de vil pynte i ethvert skandinavisk hjem. Din firma påskegave kan også indeholde noget, der kan bruges eller pynte på kontoret, som en smart vandflaske eller en sød Hoptimist eller lammet Lambert fra Hoptimist. 

Årets påskeæg til medarbejdere 

Man kan ikke komme udenom at påskeæg til medarbejdere altid er et godt valg, når man skal vælge en påskegave. Hvis du virkelig vil forkæle dine medarbejdere, så vælg gerne påskeæg fra et andet brand, end det der blev valgt sidste år. Nogle af de mest populære chokolade påskeæg er Summerbird påskeæg, Magasin påskeæg eller Hotel Chocolat påskeæg. Du kan også overraske dine medarbejdere ved at vælge et nyere og moderne brand, der tilbyder påskeæg med anderledes smage end dem, som vi er vandt til. Tag eksempelvis et kig på Simply Chocolate påskeæg eller Lakrids by Bülow påskeæg. 

Skal medarbejdere selv vælge deres påskegave?

Hvorfor skal vælg selv firmagaver kun være en mulighed for firmajulegaver? Hvis man spørger firmagavernu.dk, så er svaret, at det behøves det ikke være! Derfor tilbyder de i år vælg selv påskegaver, hvor hver virksomhed har mulighed for at sammensætte et unikt sortiment af påskegaver, som deres medarbejdere kan vælge imellem. Dette er den perfekte påskegave til store virksomheder og til virksomheder, der gerne vil anerkende og fejre deres medarbejderes forskellighed.