Fald til ro i en slyngevugge

Lad dit barn falde til ro i en slyngevugge

Er du gravid og i gang med at handle alle de nødvendige ting, inden din baby vælger at melde sin ankomst? Eller har du netop født, og har en baby, der har svært ved at falde til ro? Så er slyngevuggen formentlig din redning. For mange er denne den absolut bedste investering, man kan gøre sig som forælder. Slyngevuggen kan hænges op ude såvel som inde, så er det sommer, så kan du transportere den med udenfor, eller skal I på besøg hos venner eller familie, så kan I ligeledes medbringe den. Dermed kan du fortsat pleje dit sociale liv, selvom du netop har fået din længeventede guldklump til verden. Er der ikke en tilgængelig krog, så kan du med det medfølgende karmbeslag, sætte vuggen op over en dørkarm, og dermed kan den bruges overalt. Den slynger sig blidt om dit barn, mens det i velkendte bevægelser, som det kender fra sin tid i din mave, stille falder i søvn. En slyngevuggen kan bruges fra den dag, dit barn kommer til verden, og vil dermed være din babys velkendte og trygge rammer.

Det anbefales at du lægger din baby i slyngevuggen, mens det er træt, men endnu ikke er faldet i søvn. Grunden til dette er, at dit barn faktisk bliver forvirret over at vågne et andet sted end forventet. Lad din baby opleve det at falde til ro, ved at blive vugget i blide, rolige bevægelser. Vip slyngevuggen op og ned, og inden for 10 minutter vil dit barn være faldet i søvn.

Du vil som nybagt forælder opleve, at det til tider vil blive svært at få din baby til at falde til ro. Måske dit barn har kolik eller bare generelt svært ved at sove. Her kan slyngevuggen gå ind og gøre en betydningsfuld forskel, og du vil hurtig opleve den magt, vuggen har, og formentlig blive dit barsels-must-have. Det anbefales, at man tilkøber en madras afstiver til vuggen, så man får skabt en stabil og sikker bund samt mere plads i vuggen – en babynest kan ligeledes bruges til at skabe en stabil bund. Slyngevugger er udstyret med en strop, som sørger for, at den ikke kan falde ned. Dermed er sikkerheden helt i top – selv hvis fjederen svigter.

En slyngevugge er altså til dig, der ønsker at give dit barn den tryghed og følelse, som det kender fra de mange måneder i din mave, med de lette og beroligende bevægelser. Du kan bruge den derhjemme – ude som inde – hos venner, familie eller hvis I skal på rejser eller weekend. Med en slyngevugge, får både du og dit barn ro og en bedre søvn, så I som familie får mere overskud i hverdagen. Find din slyngevugge, både med og uden motor hos Moonboon.dk.