Bliv af med dit skimmelsvampeangreb nu!

skimmelsvamp

Er du en af dem, hvor skimmelsvamp har angrebet dit hjem? Det er desværre mange danske husstande der hvert år bliver angrebet af skimmelsvamp, da luftfugtigheden generelt er meget høj her i norden. Skimmelsvamp vokser og trives nemlig bedst i et forholdsvis fugtigt indeklima. Dertil kan skimmelsvamp også opstå hvis du f.eks. har vandskader eller fugtskader i dit hjem. Da skimmelsvamp kan være skjult bag loftplader, paneler eller lignende, kan det nogle gange være svært at opdage. Dog skal man være opmærksom, da skimmelsvamp kan give fysiske besvær hvis man lever med det i en længere tid.

Disse symptomer er blandt andet:

  • Hovedpine
  • Åndedræt problemer
  • Træthed
  • Mindre allergier

Oplever man nogle af disse fysiske symptomer bør man lave en skimmelsvamp test. Denne skimmeltest kan hurtigt fortælle dig om du har skimmelsvampeangreb i din bolig og i hvilken grad. Når testen er gennemført skal den analyseres før du begynder afrensning og sanering af bolig.


Køb din skimmeltest online

Er du mistænkelig, at du har skimmelsvamp i din bolig, kan du nemt og hurtigt købe et skimmelsvamp test online hos skimmelsvamptest.dk. Her kan du købe flere forskellige typer af skimmeltest, som dækker både test på overfladen og for skjult svamp. Dertil kan du teste din bolig for andre typer indeklimaproblemer. Blandt andet kan du købe radonmåler og fugtmåler som bidrager til at du altid kan tjekke luftfugtigheden inde, eller måle mængden radon som er et farligt grundstof. Hvis du har en høj luftfugtigheden, kan det være en god ide at investere i en affugtere, som bidrager til at holde en balanceret luftfugtighed og indeklima. En affugtere er perfekt at bruge i badeværelset og kælderen hvor luftfugtigheden normalt er meget høj.


Skimmelsvamp er næsten overalt

Afhængigt af årstiden, vil det kunne findes spor fra skimmelsvamp i luften udendørs. Mange tror, at det er flest sporer i luften i vinterperioden. Dog er det næsten ikke nogle sporer i luften i perioder med frost. I stedet er det flere sporer under sommerhalvåret, da det er varmt og fugtigt. Det vil sige, vejret har også en stor betydelse for hvornår skimmelsvamp vokser og trives. I vintermånederne med meget frost, overlever svampene ved, at sporerne gemmer sig fra frosten i jorden.

Skimmelsvamp i sig selv skader ikke din bolig eller bygning, med det er et tegn på at det gennem en længere tid har været en fugtig indeklima i boligen. Dette gør at andre typer af svampe kan vækste i boligen, så som hussvampe, der i værste fald kan skade og ødelægge din bolig. Er du derfor i tvivl kan det være en god ide, at investere i et skimmelsvamp test eller andet type test som du selv kan gennemføre. Testen sendes videre til skimmelsvamptest.dk hvor testen analyseres. Efterfølgende skal boligen afrenses og sanere for at fjerne svampen. For at blive af med skimmelsvamp permanent, kræver det at man holder et indeklima med lav fugtighed og selvfølgelig holde øje med eventuelle vandskader eller fugtskader. Skimmelsvamptest.dk har all den information du har brug for om skimmeltest og svamp i din bolig.