En diskret overfaldsalarm, der kan redde liv

overfaldsalarm

Når vi taler om sikkerhed på arbejdsmarkedet, bliver det ofte associeret med et sundt arbejdsmiljø og retningslinjer, der forebygger arbejdsskader. Men på de arbejdspladser, hvor den største fare kommer fra andre mennesker, kan det være nødvendigt med akut hjælp fra en vagt eller måske endda politiet. Med en personlig overfaldsalarm kan den enkelte medarbejder både hurtigt og diskret tilkalde hjælp, når det er nødvendigt. En sådan personlig overfaldsalarm kan dit erhverv bestille på https://stellasafe.dk/.

En personlig overfaldsalarm med unik teknologi

Vi kan bruge teknologi til at øge sikkerheden på fabrikker, lagre og på andre arbejdspladser, hvor de fysiske rammer kan være faretruende. Men på nogle arbejdspladser er det ikke selve arbejdsgangene, der er de mest faretruende. I Danmark findes der flere erhverv, hvor jobbeskrivelsen kræver, at du til en vis grad sætter livet på spil hver dag, og det kan der være flere grunde til. Hvis du for eksempel arbejder om natten, alene eller med mennesker, der kan være udadreagerende, er det snarere vores medmennesker, der kan være skyld i eventuelle faretruende situationer. Og i sådanne situationer kan vi faktisk også bruge teknologien til at øge sikkerheden. Det kan vi takke Stella Safe og deres overfaldsalarmer for.

Hos Stella Safe kan du finde en personlig overfaldsalarm med unik teknologi og et innovativt design. På intet mindre end tre sekunder og ved et enkelt tryk kan dine medarbejdere tilkalde akuthjælp, hvis de kommer ud for en faretruende situation, hvor andre mennesker vil gøre dem ondt. Stella Safe har længe leveret overfaldsalarmer til virksomheder og kommuner, der har behov for ekstra sikkerhed til deres ansatte, og med en personlig overfaldsalarm kan du gøre en enorm forskel for arbejdsmiljøet både fysisk og psykisk.

Hurtig hjælp ved et diskret tryk

Hvis du kommer ud for et overfald, kan det være farligt at råbe efter hjælp eller hive telefonen frem, da en typisk reaktion fra gerningsmandens side vil være endnu mere aggressiv end udgangspunktet. Med en personlig overfaldsalarm fra Stella Safe kan du altså redde liv på arbejdspladser, hvor dine medarbejdere har en større risiko for at komme ud for sådanne situationer.

En personlig overfaldsalarm fra Stella Safe er nemlig designet til at være diskret og nem at bære rundt på. Du kan for eksempel købe en personlig overfaldsalarm som nøglering eller til at have siddende i bæltet eller rundt om halsen. Du kan også købe en Smart personlig overfaldsalarm, der er designet som et helt almindeligt armbåndsur.