Populære Hugo Boss The Scent

hugo boss the scent parfume

Når du hører om brandet Hugo Boss, forbinder du det sikkert med lækre og eksklusive suits. Men har du nogensinde bemærket, at mærket også kan lave parfumer? I særdeleshed synes vi herinde i redaktionen særligt godt om Hugo Boss The Scent fra Sephora.dk.

Hugo Boss er et tysk brand, der i dag sælges på adskillige markeder over hele verden. Brandet blev stiftet i 1924 i Metzingen af tyske Hugo Ferdinand Boss. Oprindeligt er brandet et beklædningsfirma, der stadig i dag fører fem anerkendte tøjlinjer. I 1950 lancerede de deres første suit til mænd, og produktionen af disse blev standardiseret i 1960. Virksomheden oplevede altså kraftig vækst allerede de første år, men det var først i 1998, at brandet lancerede deres første tøjlinje til kvinder.

I dag kendes brandet som et luksusbrand, der sælger moderne og enkelt high-end business tøj til både mænd og kvinder samt klassiske og moderne dufte, der udtrykker eksklusivitet og kvalitet.

Den populære Hugo Boss parfume

Det verdenskendte tyske brand producerer luksuriøst tøj til både mænd og kvinder, ligesom de producerer både parfumer og deodoranter til begge køn. Deres sortiment dækker over en lang række parfumer og deodoranter, der alle efterlader en sofistikeret, men forførende duft på huden. Samtidigt har duftene til formal alt give forbrugeren en følelse af selvsikkerhed og selvstændighed.

Særligt ved parfumerne er også deres stilrene flakoner, hvor det velkendte logo tydeligt kan ses på flasken. Din Hugo Boss parfume vil skille sig ud på hylden i badeværelset, og det er ikke unormalt, at den populære Hugo Boss parfume står fremme i stedet for at være gemt væk i skabet.

Inden for den berømte Hugo Boss parfume er der selvfølgelig en række bestsellers. Vi har nedenfor beskrevet egenskaberne ved de allermest populære dufte, der bare venter på at komme med hjem til dig.

Hugo Boss The Scent

Hugo Boss The Scent Parfum Edition er den allerførste duft, som virksomheden lancerede i deres indtrængen på et nyt marked. The Scent er et resultat af samarbejdet mellem mode og dufte, også kaldet: Black Capsule Collection. Tanken var, at Hugo Boss The Scent parfumen skulle være den første påklædningsgenstand, som ikke kunne ses med øjet. Med en duft af Maninka og iris rod, som er dyrere end guld, er Boss The Scent altså hidtil den parfume, der er blevet udviklet mest på, og det er derfor også den mest populære blandt forbrugerne. The Scent er en Hugo Boss parfume, der fås både til mænd og kvinder. The Scent for Her er lidt lettere end den ikoniske duft til mænd, og så er det en mere frisk og blomsterrig udgave af den originale duft.

Hugo Boss Bottled

Hugo Boss Bottled fås i flere varianter og er essensen af parfumeserien. Manden, der bruger Hugo Boss Bottled som daglig duft er ambitiøs, målrettet og konkurrencedygtig. Parfumen er drevet af friske og sanselige noter, og de rene linjer giver manden selvtillid og selvsikkerhed som en etableret del af den daglige påklædning. Hugo Boss Bottled fås både som parfume men også som Hugo Boss Deo Stick. Den velkende Bottled Hugo Boss Deo Stick er brandets mest populære Hugo Boss deodorant.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *