Nye højtalere indkøbt

Jeg har været igang med det helt store projekt! Jeg skal have lavet mit drenge-hybel-værelse færdigt, og der er selvfølgelig kommet lidt lir op på væggene, som jeg tvivler på ville blive godkendt hos det modsatte køn. Dernæst har jeg fået anskaffet mig et par sofastole, så man kan læne sig dejligt tilbage. Min playstation 4 er sat til mit nye store Sony TV på 65″ og jeg er næsten klar til at give den gas herinde. Jeg skal blot lige modtage mine nye højtalere, som jeg har bestilt fra HiFi-freaks. Det er klart mit favoritsted at købe hifi-udstyr når jeg skal have noget af ordenligt kvalitet. Hvis du vil se deres udvalg af højtalere m.m. kan du se dem lige her på HiFi-freaks.dk.

Jeg venter på et højtalersystem fra Wharferdale Crystal 4 Surround, som lige bliver prikken over i’et! Det spiller helt vanvittigt godt, og det er måske også overkill, at jeg installerer det hjemme på mit værelse. Der er ihvertfald ingen tvivl om, at det bliver en fed oplevelse at se film eller spille Playstation på det anlæg.

Pladespillere

Til stuen har jeg købt en pladespiller, det er faktisk et område hvor min kone og jeg har en fælles interesse. Vi kan godt lide de gode gammeldags vinylplader, og har faktisk fået samlet en ret pæn samling sammen. Derfor var det tid til at få en ny afspiller, og vi har købt Triangle by Pro-Ject. Det er en rigtig solid afspiller til prisen. Man kan få andre der er bedre, men så skal man til gengæld også betale væsentligt mere. Du kan se udvalget af pladespillere på Hifi-Freaks.

Så er vi klar til de stille aftener hvor vi lige smider en god vinylplade med Curtis Mayfield på, og nyder et glas rødvin! I KNOW – CORNY!

Trådløse højtalere

Det næste køb, som jeg planlægger er trådløse højtalere. Jeg ved ikke hvilke det skal være endnu og jeg skal også først og fremmest have sparet lidt op til dem, især ovenpå denne omgang indkøb. Jeg ved ikke om jeg skal købe et sæt trådløse højtalere fra Wharfedale. De har nogle der hedder Diamond A1, som kunne være ret interessant. Ellers har jeg også kigget en del på en anden variant, det er en højtaler som er transportabel og det kan jeg egentlig godt lide. Så kan man tage den med ud i haven, med på badeværelset eller andre steder hvor man måske lige har brug for lidt musik til at hygge sig på. Dem jeg har kigget på af transportable hedder TIBO Vogue 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *