Kom i alkoholbehandling på et professionelt misbrugscenter

Fadøl

At være pårørende til en alkoholiker eller en med et andet misbrug, kan være utrolig svært. Om det er hustru, mand, far, mor eller en rigtig god ven, kan det være en tung byrde at slæbe rundt på. En af de sværeste ting er, at skulle konfrontere misbrugeren. Det er lige meget om det er en alkoholiker, kokainmisbruger, hashmisbruger eller et andet misbrug, så er det noget af det sværeste man kan gøre. Oftest vil en konfrontation medføre en voldsom reaktion fra alkoholikeren. Det kan der være flere årsager til. Den hyppigste årsag er, at alkoholikeren vil føle det som et angreb, at foreslå ham/hende at komme på et misbrugscenter. Den voldsomme reaktion kommer af, at alkoholikeren ikke selv mener han/hun har et alkoholmisbrug og derfor ikke behøves komme i alkoholbehandling.

Sådan en konfrontation ender ofte i skilsmisser og en forværring af alkoholikerens misbrug. Dermed forringer du faktisk chancen for, at alkoholikeren kommer i alkoholbehandling på et misbrugscenter. Løsningen kan være at lade misbrugscenterets medarbejdere, altså misbrugskonsulenterne, stå for at lave konfrontationen. De er uddannede og erfarne på dette område, hvorfor det er en klar fordel at lade dem gøre det. Når man lader misbrugskonsulenterne stå for, at konfrontere alkoholikeren kalder man det også for en intervention. En sådan intervention har de rigtig gode erfaringer med hos Behandlingscenter Søby Park. De er et af landets førende misbrugscentre og har derfor en del erfaring på området. Du kan selv læse meget mere på deres hjemmeside behandlingscentersoebypark.dk.

Erfarne misbrugskonsulenter gør en forskel for din alkoholbehandling

Det kan være forskellen på, at blive ædru eller forblive alkoholiker, når man ser på de misbrugskonsulenter der er tilknyttet et givent misbrugscenter. Det er de fuldstændig klar over på Behandlingscenter Søby Park. Derfor bruger de mange ressourcer på, at sørge for de har landets mest kompetente misbrugskonsulenter. Kun på den måde kan de tilbyde en alkoholbehandling, som de kan stå inde for. Endvidere søger Behandlingscenter Søby Park at være et af landets førende misbrugscentre, hvilket de kun kan være hvis de samtidig har tilsvarende gode misbrugskonsulenter. Alle de faktorer går hånd i hånd. Hvis du som misbrugscenter vil tilbyde landets bedste alkoholbehandling, kræver det nogle af de bedste misbrugskonsulenter.

Nu ligger landet sådan, at Behandlingscenter Søby Park faktisk er et af landets absolut bedste misbrugscentre. Det er bestemt ikke noget de er kommet sovende til. Foruden at have nogle professionelle og uddannede misbrugskonsulenter, som har ansvaret for deres alkoholbehandling, så sørger de også for deres behandlingsmetoder er tidssvarende. Altså at de matcher de udfordringer, som alkoholikere møder i dag. En alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park, betyder at du har 80% chance for at blive ædru. Det er effekten af, at have så dygtige misbrugskonsulenter. En anden lille hemmelighed de har på Danmarks måske bedste misbrugscenter er, at deres alkoholbehandling bliver udført af misbrugskonsulenter, som alle selv er tidligere alkoholikere. Det er med til at give alkoholbehandlingen en helt ny og effektiv vinkel. Det er en af grundene til du skal vælge Behandlingscenter Søby Park, som dit foretrukne misbrugscenter.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *