Folk vil have deres egen feriebolig på Mallorca

Feriebolig på Mallorca

Private ferieboliger bliver mere og mere populært hvert år. Dermed ikke sagt, at folk ikke tager på charterferie mere, men andelen af private som køber ferieboliger har aldrig været større. Der er flere lokationer i Europa som er populære når det kommer til ferieboliger. Specielt en feriebolig på Mallorca eller sydspanien er eftertragtede. Men hvorfor går flere og flere efter at investere i en privat feriebolig fremfor charterferie? Jeg har forsøgt at undersøge, hvorfor vi ser sådan en tendens.

Det første som jeg fandt ud af i min søgen var, at det er blevet nemmere at købe en feriebolig. Tilgængelighed er et nøgleord, som er værd at bide mærke i. Det har aldrig været nemmere at købe en feriebolig på Mallorca end det er i dag. De fleste “normale” ejendomsmæglere kan i dag tilbyde ferieboliger sydpå. Endvidere, findes der også ejendomsmæglere og andre virksomheder, som udelukkende handler med ferieboliger.

Derudover så er en af de mest effektive måder at påvirke potentielle købere på, er ved hjælp af word of mouth. Men det mener jeg, at de fleste som vælger at købe en feriebolig på Mallorca f.eks. er fordi de har familie eller venner som også har købt. På den måde bliver folk i omgangskredsen påvirket. Derefter begyndte de så småt at undersøge muligheder og i takt med de bliver flere og flere, har vi en tendens som er stærkt stigende. Det spreder sig som en steppebrand. Når det så er sagt, så er målgruppen for køb af feriebolig, stadig relativ lille. Her tænker jeg på det økonomiske aspekt. Det er langt fra alle, som har ressourcerne til at købe deres egen feriebolig på Mallorca. Det er ofte børnefamilier, som også er dem der stadig er storforbrugere af charterferier. Der findes dog alternative måder at købe ferieboliger på derude, som giver familier en mulighed, som normalt ellers ikke ville være der, for at få en feriebolig på Mallorca. Et eksempel er feriebolig virksomheden 21-5.

21-5 gør det realistisk at få en feriebolig på Mallorca

21-5 har valgt at gribe, købet af en feriebolig på Mallorca, helt anderledes an. Jeg vil ikke gå alt for meget i detaljer, omkring deres koncept i dette indlæg. Men kort og godt går det ud på at 21 familier, hver især køber en andel i 5 forskellige ferieboliger. Med andre ord er man 21 familier som deles om 5 ferieboliger. Det smarte her er, at den andel du køber, er alt andet lige mindre end hvis 1 familie selv skal købe en feriebolig på Mallorca. Derfor appellere 21-5 feriebolig koncept lige pludselig til nogle mennesker, som normalt ikke ville have råd. Det er virksomheder og koncepter som 21-5’s der er med til at tendens fortsat er stigende.

Mange foretrækker dog at have sin egen private feriebolig på Mallorca, fremfor at have 5 som man skal dele med 20 andre familier. Men det er da fint muligheden er til stede, for dem som øjner muligheden for en feriebolig lige pludselig.     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *