Hvorfor er det en god idé at cykle på arbejde?

Måske er du typen, der bor i cykelafstand til dit arbejde men på trods af det, stadig holder fast i at køre i den gode og varme bil hver dag. Du er nok ikke den eneste – for det kræver alligevel en smule tilvænning at blive en cyklist der på trods af vind og vejr hopper på cyklen til og fra arbejde hver dag. Men der er masser af gode grunde og fordele ved at tage jernhesten hver morgen!

  1. Cykling øger din sundhed

Når du cykler på arbejde opnår du en højere grad af sundhed på flere forskellige parametre. Cykling og motion generelt formindsker nemlig risikoen for at udvikle diverse livsstilssygdomme som for eksempel for højt kolesteroltal og for højt blodtryk – og så mindsker det også risikoen for at blive overvægtig.

  1. Din kondition bliver bedre

Når du cykler hver dag vil du også opleve, at din kondition skridt for skridt bliver bedre. Du vil med tiden blive hurtigere på cyklen og være knap så forpustet når du træder ind ad døren til arbejde – øvelse gør mester!

  1. Du slipper for lange bilkøer

Med cyklen frem for bilen slipper du uden om morgentrafikkens bilkøer, og du slipper samtidig også for morgenens evige frustrationer og bekymringer for at komme for sent. Når du vælger at tage cyklen er du samtidig også med til at afhjælpe trafikpropperne ude i landet, hvilket gør at trafikken generelt vil glide lettere!

Find gode cykler til gode priser her

Det vigtigste når du skal til at cykle på arbejde er selvfølgelig også, at du skal anskaffe dig en cykel som cykler godt og som er stabil og er i rigtig god kvalitet – især hvis der er lidt længere afstand til dit arbejde. En god idé er derfor at købe en mountainbike som kan klare lidt af hvert. Trek er et cykelmærke som laver rigtig mange gode cykler i god kvalitet som for eksempel Trek X-Caliber 8, Trek Procaliber og Trek Roscoe. Køb Trek cykler online og så kan du endda få den leveret direkte til døren uden at skulle bekymre sig om det.