Har du brug for et genvex filter?

Har du et filter – eller snarere flere filtre – til dit ventilationsanlæg på hjemmefronten, så kan det være, det er blevet tid til, at dette skal skiftes ud. Der findes rigtig mange forskellige slags filtre, man kan vælge imellem. Det er i denne forbindelse vigtigt at understrege, at det ikke er alle filtre, som passer til alle slags ventilationsanlæg. Er du f.eks. på udkig efter genvex filtre, så køb Genvex filter her, hvor du også finder mange andre slags filtre til et bredt udvalg af ventilationsanlæg. 

Køb et Genvex filter hvis du har pollenallergi 

Har du pollenallergi, kan det være en stor udfordring at klare sig igennem hverdagene, når foråret melder sin ankomst. Snøftende næse og våde øjne er bare nogle af de konsekvenser, som mange pollenallergikere på daglig basis har. Men med et pollenfilter kan man faktisk holde pollen ude af husstanden. Dette kræver blot nogle F7 filtre. Et F7 filter er nogle meget fine filtre, som kan holder pollen ude. Døjer du derfor med pollenallergi, så kan du få et meget bedre indeklima samtidig med, at du holder støv og pollen ude af husstanden.

For pollenallergikere kan det være en stor udfordring at klare hverdagene, når pollentallene er meget høje i løbet af foråret og sommeren. Som allerede nævnt så er filtre en rigtig god investering, hvis man ikke vil opleve gener fra pollen. Lider du f.eks. af birkepollen eller græspollen, så kan det være en god idé, at få sat nogle forskellige filtre op i husstanden. 

Husk god rengøring 

Har du astma, kol eller andre problemer, som involverer vejrtrækningen, så skal man selvfølgelig huske at gøre rent jævnligt. Gør man ikke rent minimum en gang om ugen, så begynder der at sætte sig mikroskopiske bakterier på overflader, som kan forværre din lungefunktioner. 

En anden ting, der er vigtig, er generel udluftning. Bor du i et hus – evt. med en kælder – så skal du være meget opmærksom på udluftning. Radonniveauet kan nemlig være meget højt, hvis ikke man jævnligt får luftet ud. Sørg derfor altid at lufte rigeligt ud, så du undgår et højt radonniveau.