De mest trendy sofaer i 2020

En sofa, der er designet godt, bør give dig en sofa, der er komfortable og smuk samt et møbel, der vil være nem at indrette med andre møbler. Men hvordan vælger man den rigtige sofa til sit hjem? 

I denne artikel dykker vi ned i nogle af de store sofa trends i 2020. Følg denne guide for at finde en moderne og komfortable sofa, der også giver din stue en flot indretning.  

Sofaen størrelse

Når du skal købe en sofa eller et andet møbel, så er det vigtigt at overveje størrelsen. Størrelsen skal passe til det lokale, som sofaen skal være i. Med en modulsofa kan du for eksempel købe en sofa, der er præcis den rigtige længde og en sofa, der passer perfekt ind i et hjørne af lokalet. Til trods for lokalets størrelse, er det blevet mere og mere moderne med en stor sofa, hvor alle kan sidde komfortabelt. 

En multifunktionel sofa

Er du i tvivl om hvilken sofa stil, som du skal gå efter? Så overvej at købe en multifunktionel sofa. Du kan for eksempel købe en sovesofa med et smart design, der nemt kan konverteres til en seng til din gæst. For køb af en sovesofa, så er det en god idé, at tænke over hvor nemt det er at konvertere den til en seng samt om den optager mere plads, når sofaen er blevet til en seng. 

Modulsofaer – sofaer med flere forskellige sektioner

En modulsofa er et perfekt valg til sofaer, der skal stå i et hjørne. Derudover giver de god mulighed for både at sidde og ligge på dem. Du kan ofte købe modulsofaer med indbygget opbevaring, hvilket er super smart, fordi man næsten altid kan bruge mere opbevaringsplads. 

Statement sofaer

Hvis du er lidt modig, så kan du også købe en såkaldt “statement” sofa med et unikt, iøjnefaldende og dominerende design. Hvis du gerne vil være lidt forsigtig med din indretning, så kan du købe en lille “statement” sofa til dit hjemmekontor eller til entréen. Disse sofaer kan være gode til at give lidt mere liv til et lokale, der ellers har en meget simpel indretning. Man skal dog være lidt forsigtig med denne type sofa, fordi det nemt kan blive lidt for meget.