Tryllekunstner i København og omegn

tryllekunstner i Koebenhavn holder et es

Leder du efter underholdning til et privat arrangement, eller mangler din arbejdsplads at få booket underholdning ude fra til den næste firmafest, så kan en mulighed være en af danmarks førende tryllekunstnere, der formår at mestre – og mixe flere typer af shows op, der derfor rammer ud til en bred skare af mennesker.

Tryllekunst der involverer mange former for underholdning   

Den danske tryllekunstner har livslang erfaring og mestre mange af de sværeste tryllekunstner helt ned til de mindste detaljer. Evnerne er blevet finpudset helt fra barns ben, og de fleste der vidner hans shows står som regel måbende tilbage, når showet er slut.

Først og fremmest er han mester i alverdens korttrick, der både kan udføres på scene eller blandt publikum. Han evner herudover involverer tankelæsning, der er den perfekte egenskab at benytte sammen med kort trick.
Skal showet være af af lidt større kaliber, mestre han også stand-up, som han derfor blander og mixer ind i sine shows for at få publikum mere med.

Nogle af de mest populære bookinger bliver foretaget omkring runde fødselsdage og andre større livsbegivenheder som konfirmationer osv. Her er tryllekunsten perfekt, da den let kan fortrylle de deltagende gæster. Endvidere kan tryllekunsten blive hævet til et endnu højere plan, når den kombineres med stand-up, hvilken er essentielt, når der er tale om festlige begivenheden, hvor deltagerne gerne vil forbløffes og have en godt grin.

Tryllekunstner på hele Sjælland med hovedsæde i København

De fleste arrangementer bliver afholdt omkring København og Sjælland som helhed, men er der nogle specielle ønsker angående bookinger i resten af Danmark, kan det lade sig gøre efter nærmere aftale. Du finder hertil kontaktoplysninger på hjemmesiden.

Hvorfor booke en tryllekunstner?

En tryllekunstner kan med de rette evner formå at samle publikum på en helt særlig måde. I sagens natur er tryllekunst jo nærmest stand-up kombineret med rekvisitter – f.eks.  kortspil eller andre remedier.

Netop det at kunne samle publikum gør tryllekunstnere meget attraktive at kunne booke til f.eks. konfirmationen, da man netop har muligheden for at inddrage dagens hovedperson i showet. Dette indlægs tema er en af landets bedste tryllekunstnere, der både benytter stand-up, trick-tyveri og tankelæsning i sine shows, der giver showet en ekstra kant.

Trick-tyveri som ovenfor nævnt kan være et stort problem i mange tætbefolkede områder bl.a., og som en af landets førende eksperter inden for selv samme felt, er det muligt både at modtage undervisning om, hvordan man undgår trick-tyve – men også at opleve, hvordan det kan bruges som underholdning i shows. Eksempelvis vis kan den dygtige tryllekunstner fra København franarre de i showet medvirkende personers armbåndsure på elegant vis, uden at nogen opdager det.  

Den danske tryllekunstner har lang erfaring fra talrige forskellige scener rundt omkring i verden – store som små. Han har optrådt med alt fra shows på strøget til Tivoli og i udlandet på prominente scener i Las Vegas, New York og Berlin.