21 ejere, 5 boliger – masser af muligheder

trykimprægneret sternbrædder

Jeg har fået øjnene op for et fantastisk koncept! Som jeg vil dele med jer. Det giver min familie og mig muligheden for at eje en andel i en ejerforening, der giver os medejerskab over 5 unikke ferieboliger i bl.a. Sydspanien. 21-5 samler 21 familier der gerne vil være med til at eje 5 ferieboliger i Europa herunder Spanien, Italien og Frankrig. Når 21 familier er samlet går 21-5 i gang med at 5 helt rigtige huse i Sydspanien osv. med rigtige placeringer. De huse som bliver købt er typisk renoveringsklare så man dels kan få mere for pengene og dels kan skabe merværdi gennem renovering. Der er rigtig mange muligheder og fordele ved at blive andelsmedejer af 5 ferieboliger i Sydspanien. Du slipper for at boligen kommer til at stå tom alt for mange uger om året, som det kunne være tilfældet hvis du havde din helt egen feriebolig, da du typisk ikke ville kunne nå at rejse så meget.

Du får muligheden for at kunne være medejer af 5 helt unikke og veludvalgte ferieboliger rundt om i Europa. Med en andel i 5 ferieboliger i blandt andet Sydspanien slipper du for at skulle renovere din nye feriebolig og du slipper for at skulle administrere den og vedligeholde den.

Du kan betale det samme for 5 unikke ferieboliger i Sydspanien, som du typisk vil have adgang til 12 uger om året, som du skal betale for en bolig du alligevel næppe kan få brugt mere end 12 uger om året.

Du kan se mere om mulighederne ved at eje en andel af 5 feriehuse i sydspanien på 21-5.dk

have

Flere lande, kulturer og muligheder

Når du indtræder i andelsforeningen omkring 5 ferieboliger indtræder du samtidigt i et fælleskab med 20 andre familier om at udnytte mulighederne i et skønt feriehus der eksempelvis ligger i Sydspanien, Sydfrankrig eller Italien. Du er ikke bundet til en bestemt by og et bestemt område med 5 forskellige feriehuse. Ferieboligerne ligger gerne i oplevelsesrige områder, så du ikke kan nå at se det hele på en, to eller tre uger hvorfor det også giver mening blive en del af andelsforeningen omkring projektet. Det vil selv efter flere besøg være muligt at opdage nye spændende caféer, restauranter, områder med natur, attraktioner der hvor de 5 feriehuse ligger.

Med en andel af 5 feriehuse i Sydspanien og forskellige andre lande har du også let adgang til at opleve flere forskellige kulturer, opleve de forskellige landes køkkener og komme tættere ind på de enkelte destinationers liv, sjæl og historie.

 

Vælg hvor du vil hen

Fordelingen af ugerne i de 5 feriehuse foregår på ejerforeningens hjemmeside hvor man kan booke gennem et bookingsystem er er bygget op omkring et pointsystem så alle har lige muligheder for at komme til feriehusene i Sydspanien. Feriehusene som typisk ligger i Sydspanien, Italien eller Sydfrankrig er tilgængelige for hver familie omkring 12 uger om året. Og hvis du ikke kan nå at benyttet husene i så mange uger er du velkommen til at låne dem ud til venner og familie.