Jeg har fået tandlæge i København

Glad patient hos tandlægen

I forbindelse med at jeg begyndte at studere flyttede jeg fra Odense til København. Det første års tid beholdte jeg min gamle tandlæge i Odense. Jeg kunne godt få det til at fungere med at kombinere besøg i Odense og hos mine forældre med besøg hos tandlægen en gang hvert halve år. Det fungerede fint, men nu skulle jeg til tandlæge igen og jeg har valgt at skifte tandlæg til en tandlæge i København.

Det er alligevel smartere at kunne Cykle 2 kilometer, frem for at skulle taget toget 150 km, for at klare en tandrensning, der tager omkring 10 minutter. Jeg har valgt at skifte til tandlægen i København PLUS1 Tandlægeklinik. De har 4 klinikker i København og den ene ligger tæt på min lejlighed. Det er super bekvemt at den ligger tæt på hvor jeg bor så jeg ikke skal på en dagsrejse og huske at kombinere det med besøg i Odense.

Tandpleje hos den nye tandlæge

Det var super professionel behandling, og god og behagelig service. Jeg fik et almindeligt tandeftersyn og det var en god oplevelse. Jeg har normalt ikke tandlægeskræk eller problemer med at gå til tandlægen og det havde jeg heller ikke denne gang. Min nye tandlæge i københavn er professionel og fortalte gennem tandtjekket hvad de lavede og hvordan det så ud. Jeg har en lille smule tandsten, og det ville være godt for mig at være lidt grundigere med tandtråden – som alle andre.

Jeg vil gerne anbefale en tandlæge i København og mit bud er helt klart PLUS1. Der er god betjening og de har kompetente tandplejere og tandlæger i København. PLUS1 har 4 klinikker i København og den ene ligger som sagt rigtigt tæt på mig. Jeg er meget tilfreds med mit skifte af tandlæge. Jeg anbefalet en tandtråd af min tandlæge i København. Den er mere flosset og bedre til at fjerne tandsten og urenheder og plak. Jeg har brugt den i nogle dage og den lever op til forventningerne, så den vil jeg fortsætte med at bruge. Den giver mig også en mere frisk fornemmelse i munden.