Poser med logo

Når du har poser med logo, kommer det til at blive mere end bare en pose. Den kommer til at være en anderledes form for reklame for din virksomhed eller produkt. Poser med logo er meget velegnede til at medbringe på messer eller konferencer, hvor der ofte kommer rigtig mange mennesker forbi. 

Flere forskellige typer af poser, som du kan sætte dig logo på

Overordnet findes der tre forskellige slags poser, som man kan vælge i blandt. Poserne er opdelt i disse tre typer: 

  • Bomuldsposer
  • Papirbæreposer
  • Plastbæreposer LDPE

I løbet af de sidste par år er bomuldsposen blev gjort meget populært, hvor folk bruger den som taske til deres ting. Det er ikke længere bare en pose, som skal bruges til at medbringe ting fra a til b. Det er selvfølgelig også drømmescenariet, hvis man som virksomhed får den slags reklame og anerkendelse. Bomuldsposen er også en solid pose, så man både kan bruge den til at handle ind, og hvad end man bruger den til. 

Papirbæreposen er derimod ikke så praktisk, hvis man har et ønske om at have noget forholdsvis tungt i den. I og med at det er papir, skal der selvfølgelig ikke så meget til at ødelægge posen. 

Plastbæreposen er den normale pose, som vi kender fra supermarkederne. De er praktiske, fordi de er lavet i et stærkere materiale, hvilket gør at de ikke har samme skrøbelighed som eksempelvis papirposen. 

Alle de forskellige typer er holdbare og solide i forhold til deres materiale, og poserne er endvidere fremstillet med henblik på minimal miljøpåvirkning. 

Sæt dig eget præg på poserne

Alle disse typer af poser kan du sætte dig eget personlige præg på. Design dine egne poser med logo her. Hvis man vælger at designe sine egne poser med logo, er det muligt at skabe en ny form for reklame for sin virksomhed, hvor folk vælger at beholde posen i stedet for at smide den ud efter brug. Logoet er en god måde at udtrykke sig selv på, og samtidig markedsføre sig selv, uden egentlig at gøre noget.