Mine plakater

plakat

Jeg er vild med at indrette mit hjem med plakater. Jeg synes plakater kan fortælle en hel masse historier og sætte stemninger. Med plakater kan jeg få en masse farver ind i stuen, køkkenet og soveværelset. Plakater er en billig måde at dekorere dit hjem med pynt på væggene med. De koster kun en brøkdel af hvad klassisk og moderne kunst gør. Det er virkelig også noget at tage med. Når plakaterne ikke er så dyre kan de også nemmere skiftes ud og du kan løbende ændre dine rums udseende. Jeg synes plakater fortæller historier. Historier om hvem der bor i huset. Plakater er med til afspejle et hus beboere. Med plakater kan du gøre rigtig meget for en rum. Jeg er specielt glad for citatplakater. Det kan også være motivationsplakater. Det er fedt at gå og blive motiveret. Køb plakater hos Permild & Rosengreen.

plakat

Hæng dine plakater op!

Der er flere måder at hænge plakater op på. Du kan vælge den nemme og hurtige løsning med elefantsnot, men det bliver sjældent godt. Jeg hænger mine plakater op i rammer. Det er en flot finish rundt om hele plakaten. En anden flot måde at gøre det på er med plakatrammer. På denne måde fæstner du en underramme der sidder fast i bunden af plakaten og i toppen af plakaten, der hænger fast i en snor i et søm.

Jeg kan bedst lide min løsning med rammen. Det giver en stilrent look og hvis jeg ønsker at udskifte plakaten er den nem at tage ud og sætte andre plakater i. Rammen med den nye plakat sættes nemt op på det gamle søm i væggen og med et snuptag er der kommet nyt kunst på væggen.

Nogen bruger dog også det at de lader plakaterne stå på gulvet op ad væggen. Hvis du har store åbne rum er det også en god løsning og det giver en ide om at man er i et galleri eller et andet kreativt univers hvor det ikke skal være så konventionelt. Hvis plakater står på gulvet indikerer det også at der er en kreativ proces i gang og det endnu ikke er besluttet hvor plakater være.