Kæmpe udvalg af street tøj online

Street tøj

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til tøj og tøjstil. Jeg er sikker på, vi er mange der griner, når vi ser hvilket tøj vi havde på for 5-10 år siden. Tøj trends og mode kommer og går hurtigt. De fleste lader sig inspirere af andre, det kan være kendte, venner eller familie. Specielt i dag, hvor alle er online og på sociale medier 24/7. Det har aldrig været nemmere, at følge med i andres liv og dermed lade sig inspirere af deres tøjstil den vej igennem. Selv er jeg stor fan af street tøj, Cargo bukser, t-shirt med print og caps. Mit største problem er, det kan være svært at finde street tøj i nogle butikker. Det er nærmest umuligt, at finde det i fysiske butikker. Derfor tog jeg min søgen online, hvor jeg fandt en webshop, med kæmpe udvalg af lige netop street tøj. Streetcasual.dk er den side jeg fandt frem til, de har virkelig et godt udvalg af alt slags street tøj. De handler med alt fra Jakker og t-shirts til Cargo bukser og boxershorts.  Jeg skriver derfor dette indlæg, hvis nogle er jeg derude står i samme situation som mig. Jeg ved jo selv hvor svært det kan være, at finde et ordentligt udvalg af street tøj.

Lidt for hver en smag

Streecasual.dk er en online tøjbutik, som primært har street tøj. Men hvad er street tøj, det er en tøjstil der er svær at definere. Nogle er vilde med Cargo bukser andre er mest til t-shirt med print. Heldigvis er streetcasual’s udvalg bredt, så de har helt sikkert noget for dig, om du er mest til det ene eller andet. De forhandler bl.a. Molecule tøj, som kan være svært at finde i dag.  Hvis i tror det kun er til mænd, så kan i godt tro om igen. Deres produktportefølje råder også over, bukser, jakker, toppe og undertøj til kvinder. Oven i det er der en masse unisex tøj så som caps, huer og bælter. Derfor har de masser at byde på, også for jer kvinder.

Derudover forhandler de også store størrelser i bukser og shorts. Cargo bukser og shorts er markant større i størrelsen, end normale cowboybukser er. Ydermere har de også i shorts kategorien, helt op til 4-XL, hvilket man ikke finder mange andre steder. En anden sjov ting de sælger er regnponchoer, som med andre ord et regnslag. De er super billige og er gode at have liggende, hvis det en dag vælter ned, når du skal uden af døren.

Billigt og hurtig levering

Efter jeg opdagede streetcasual.dk, har jeg over flere omgange købt tøj derfra. De er billige og har stort set altid tilbud. De har ofte køb 3 betal for 2-tilbud, på t-shirts og bukser. Der vil altid være en vis usikkerhed når man køber tøj online, er det nu ordentlig kvalitet og er der hurtig levering. Det tøj jeg har købt indtil videre har været virkelig god kvalitet, specielt taget prisen i betragtning. Det er mest Molecule tøj, jeg har købt. Med hensyn til leveringen, har der heller ikke været noget at klage over. Skulle du være interesseret i, at se deres udvalg for dig selv, så kan du klikke ind på www.streetcasual.dk.