Til kvinderne: Med Clinique kan du skabe smuk hud

clinique

Vi vil gerne nå ud til kvinderne i dette indlæg! Bare rolig, det kommer ikke til at handle om hifi-gear. Til gengæld kommer det til at handle om, hvordan du får den smukke hud, du altid har ønsket dig.  Med diverse skønhedsplejeprodukter fra Clinique er det faktisk muligt at SKABE smuk hud. Nu tænker du sikkert: “Og hvordan kan det så lade sig gøre?” Metoden er meget simpel. Du skal pleje din hud ved hjælp af den anerkendte 3-trinsstruktur. Og hvad går det så ud på? Tja, du kan jo starte med at læse med nedenfor.

Grundlaget for Clinique: “Rens, eksfolier og fugt”

Den anerkendte 3-trinsstruktur stammer faktisk helt tilbage fra 1968, hvor dermatologen, der skabte Clinique, opdagede en metode, der kan skabe smuk og sund hud. Teknikken går ud på, at du ved brug af tre forskellige hudplejeprodukttyper skal følge de tre trin: Rens, eksfolier og fugt.

Første trin fra Clinique: Rens

Inden du rent faktisk begynder at pleje din hud, er du nødt til at rense den for salt og bakterier. Her er det altså ikke nok med almindeligt vand og sæbe. Almindeligt sæbe kan faktisk gå ind og frarøve huden sit beskyttende lag. Det er derfor, du ofte oplever, at din hud er tør, efter du har været i bad. Det er altså vigtigt at bruge en sæbe, der er udviklet specielt til ansigtet. Alt efter hvilken hudtype du har, kan du købe rensende sæbeformler med forskellige styrker. Har du en meget tør hud, som føles stram over hele ansigtet, er det bedst at købe en ekstra mild ansigtssæbe. Har du omvendt en mere fedtet hud, er det bedst at bruge en mere olieret ansigtssæbe.

Andet trin fra Clinique: Eksfolier

Efter du har renset din hud med den rette ansigtssæbe, er det tid til at bruge produktet, der gør underværker for din hud. Rensningen inden er særligt vigtig, hvis du vil have, at din eksfoliering skal give tilstrækkelig effekt. Når du bruger en eksfolierende Clinique creme, er det her, magien sker. Din eksfolierende creme går ganske enkelt ind og fjerner døde hudceller og hjælper huden med at tage imod fugt. Samtidigt efterlader den eksfolierede creme din hud klar og mat og forfiner dens struktur. Alt efter din hudtype kan du igen vælge dit eksfolierende produkt efter, hvor tør eller fedtet din hud er.

Tredje trin fra Clinique: Fugt

Selvom det eksfolierende produkt er det vigtigste produkt i 3-trinssystemet, så er det altså ikke magisk, hvis ikke du supplerer med en fugtgivende creme. Hvis du ikke er enig, kan du se på det sådan her: Hvorfor overhovedet gøre huden mere modtagelig over for fugt, hvis du ikke giver den noget fugt at arbejde med? Efter du har renset og eksfolieret din hud, er din hud særligt modtagelig over for fugt, og det er uanset hvilken hudtype du har. Det er derfor vigtigt at supplere med en fugtgivende creme.

 

Du kan købe de populære Clinique produkter hos Sephora. Clinique producerer også uparfumeret makeup, som for eksempel den bedst sælgende Clinique mascara, Clinique foundation og Clinique øjencreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *