iPhone Reparation

Jeg har i dag været forbi iRepair i valby, for at få kigget på min iPhone 6, som desværre var gået i sort skærm efter jeg har tabt den. I det jeg træder ind i butikken, bliver jeg imødekommet af en venlig ung mand, som giver mig hånden så snart jeg kommer tæt nok på, hvilket jeg sætter stor pris på.

Nu skulle man så tro at i takt med at flere medier skriver, at det bliver dyre og dyre at reparerer iPhones at det så ville koste en bondegård, men der skal du tro om en reparation af min iPhone 6 kostede mig mindre end 1000 kr. så det kan sagtens betale sig at købe en reparation, end at gå ud og købe en helt ny.

Populære modeller at reparere:

Det er meget populært at få repareret sin iPhone. Faktisk er det så populært at der er virksomheder som tjener rigtig gode penge på det, men hvor der er mange penge er der også hårdkonkurrence.

De mest populære modeller, at få repareret er:

iPhone 5 reparation

iPhone 6 reparation

iPhone 7 reparation

Du kan meget hurtigt se at det er de “ældre” modeller som er mest populære, og der er der faktisk en god forklaring på. Det er netop disse modeller eller søster modeller, som er gode at få lavet reparation på, da de er billigere at producere reservedele til end de seneste top modeller.

Skal du have lavet bagsiden af din iPhone kan det dog gå hen og blive en dyr omgang. Hvis du skal have lavet din bagside hos Apple koster det dig 4642,25 kr. vel og mærket på en iPhone X.

Er din iPhone gået i stykker? Bestil din iPhone reparation her

beskyt din iPhone med cover

Priserne er meget høje på de nyeste modeller, derfor er det altid en god ide at have et cover og panzerglass på sin nye iPhone. Du kan også overveje at få forsikret din telefon.