Invester i barnets kost med Yumbox

Spyd med lækre grøntsager

Mange forældre kender alt for godt besværet ved at få deres børn til at spise ordentligt. For nogle er det naturligvis så simpelt, som det overhovedet kan blive, fordi deres børn glade spiser, hvad de bliver serveret, men for andre kan det være en kamp at få børnene til overhovedet at spise til frokost.

Kræsenhed er bestemt ikke noget, man bare lige kan ignorere, for selvom barnet ikke ved det, så er det faktisk vigtigt, at det spiser godt og sundt, og ikke mindst at det spiser overhovedet.

Der er flere ting, man kan gøre for at komme af med dette problem, men en af de måske bedste løsninger er bestemt at gøre madpakken mere indbydende.

Yumbox gør frokosten bedre

Godt nok laver de ikke barnets frokost for en, men alligevel kan Yumbox være med til at gøre frokosten betydeligt bedre for barnet.

Noget af det de gør, er nemlig, at de holder den mad, man har stået og lavet, bedre i længere tid.

Nogle skoler har måske et køleskab, men i langt de fleste tilfælde ligger madkasser stadig i bunden af skoletasken, indtil det bliver tid til frokost. Det er på ingen måde gode forhold for maden, som gerne skal kunne forblive god fra tidlig morgen til midt på dagen.

Derfor er det vigtigt, at man ikke bare smider noget sølvpapir om madpakken, men at man vælger en løsning, der faktisk tager højde for madens holdbarhed.

En madkasse med rum

For bedst at opbevare sin mad når den nu ikke er i et køleskab, er det altså vigtigt, at man kan holde hver del adskilt.

Frugt, sandwicher, yoghurt og myslibarer kan ikke bare ligge sammen. Hvis de skal forblive lækre hele dagen, så skal de holdes adskilt, og det bliver de i en Yumbox madkasse.

Her kan man nemlig vælge mellem modeller med forskellige størrelser og antal rum, alt efter hvor meget forskelligt man vil give sit barn at spise.

Udover det er der også sørget for, at hvert rum er lufttæt, så madens forskellige fugtighed heller ikke bliver et problem.