Hvad er kreatin?

Du har sikkert hørt om kreatin, men hvad er det egentlig? Kreatin er et naturligt stof, der især findes i vores muskler. Kreatin dannes altså naturligt i vores muskler. Du har sikkert mest hørt om kreatin i forbindelse med intensiv træning. Når det kommer til træning, så er kreatin et af de mest populære præsentationsfremmende tilskud på markedet. Mange tyer til kreatin, hvis de ønsker øget muskelmasse. Kreatin er derfor et meget populært tilskud, når det kommer til træning. Her kan du læse mere om kreatin.

Få en mere intens træning

Ikke nok med at kreatin er et præsentationsfremmende stof, så kan de også være med til at forbedre udholdenhed i forbindelse med anaerobt arbejde. Desuden kan kreatin også forbedre evnen til at udføre særligt krævende arbejde. Kreatin kan være praktisk at ty til ved blot almindelig træning, men det er især anvendt af folk, der styrketræner og dyrker ekstremsport. Du kan indtage kreatin som et kosttilskud, som du indtager via pulver eller kapsler. Ved pulver skal kreatinen altså doseres. Der findes mange typer kreatin, som skal doseres på forskellige måder, så det skal man være opmærksom på. Hvis du træner og ønsker et kosttilskud, der kan forbedre din udholdenhed, opbygge større muskelmasse og minimere mængden af muskelsmerter, så er kreatin noget for dig.

Slip for ekstreme muskelsmerter

Kreatin kan også minimere dine muskelsmerter, som du stensikkert oplever efter en intensiv træning. Dette er, fordi kreatin har en positiv virkning på restitutionsprocessen i musklerne. Det vil sige, at kreatin hjælper din krop med at genopbygge dine muskler efter en hård træning. De fleste, der indtager kreatin oplever derfor at have mindre muskelsmerter efter træning end før, de startede med kreatin. Kreatin sælges ofte i pulverform uden tilsatte smagsstoffer. Hvis du ønsker smag til dit kreatin, kan du med fordel blande det op med juice, saft eller andet, hvis du finder det mere behageligt. Mange vælger også at blande det i deres pre-workout som i forvejen har smag. Ved at indtage kreatin som kosttilskud, er du også sikker på, at din krop får den kreatin, den har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *