Har ansøgt om et Microsoft kursus

kursus i SQL servere fra microsoft

Jeg er rigtig glad for mit job, men nogle gange kan jeg godt føle, at jeg mangler nogle kompetencer. Det er dog svært at tilegne sig disse, hvis der ikke rigtig er andre, som kan lære fra sig.

Derfor har jeg tænkt på, at det ville være en god idé, hvis jeg fik et kursus og certificering fra Microsoft. En Microsoft certificering giver mig nemlig et papir på de færdigheder, der kræves for at håndtere en række af deres produkter og services. Det vil give mig et godt fundament til mit CV og kvalifikationer til min fremtidige karriere.

Jeg har kigget lidt på Global Knowledge, som tilbyder over 200 forskellige Microsoft kurser. Se alle deres Microsoft kurser på følgende link: https://www.globalknowledge.com/da-dk/kurser/kurser/technology-providers/microsoft

Hvis jeg får et kursus derfra, så vil jeg være overlykkelig! Der er et stort udvalg, og jeg har faktisk besluttet mig for hvilket jeg gerne vil tage, men før jeg afsløre det, så vil jeg gerne fremhæve de forskellige muligheder.

Nogle af de mest populære produkter er Microsoft Azure, SQL, Exchange, Dynamics, Windows og Office 366. Der er meget stor forskel på de enkelte services og afhængig af stilling, så er det ikke sikkert at alle kurser er lige noget for dig.

Microsoft kursus i SQL server og database

Det konkrete Microsoft kursus som jeg har kigget på, er et af deres kurser i SQL server og database, som vil kunne give mig de nødvendige færdigheder til at løse problemerne, vi har i IT afdelingen i hverdagen. Det vil gavne mit CV betydeligt, eftersom Microsoft SQL er et af de mest anvendte programmeringssprog, når det kommer til databasesystemer.

Jeg har ikke så meget erfaring med SQL, men heldigvis fandt jeg et begynderkursus, da de har til alle niveauer.

Det kunne også være sjovt at kigge på nogle af de andre Microsoft kurser, men jeg er nødt til at tage en ting ad gangen – man kan desværre ikke blive ekspert på alle områder henover natten.

Nu kan jeg bare afvente svar

Jeg har sendt en ansøgning til min chef om at komme med på kurset, og jeg tænker chancerne er ret gode, da jeg kan bruge kompetencerne intern i virksomheden.

Før jeg valgte kurset, har jeg undersøgt hele markedet, og både fundet det bedste og billigste kursus til SQL servers. Så jeg har formidlet alle informationerne videre, så det er let og overskueligt for ham – det eneste han skal gøre, er bare at give grønt lys.

Jeg ved at for et halvår siden en af mine andre kollegaer kom på et kursus – det var dog i forbindelse med online markedsføring, som er et helt andet område. Men det viser dog, at de ikke er helt blege for at styrke kompetencer blandt os medarbejdere. Jeg er rigtig glad for mit arbejde, så det er skam heller ikke fordi, at det er med henblik på at få et bedre CV til et ny job – i hvert fald ikke her og nu.