God oplevelse hos tandlægen

2 tandlæger og en patient

Hvad er egentlig en god oplevelse hos tandlægen? Er det en smertefri behandling, er det at personalet sørger for at få en til at føle sig hjemme, er det begge dele eller måske en tredje grund? Det er helt sikkert forskelligt fra person til person. Indtil for et par uger siden, vidste jeg ikke det var muligt, at have en decideret god oplevelse hos tandlægen.

Jeg havde ikke været til tandlægen i 3 år, fordi jeg havde en kedelig oplevelse hos min tidligere tandlæge, og jeg følte derfor det var spild af penge. Men for en måned siden var den så gal, jeg begyndte at få tilbagevendende tandpine, som gradvist blev værre og værre. Til sidst måtte jeg give efter og besluttede mig efterfølgende, at kontakte tandlægen. Men jeg havde ikke tænkte mig, at kontakte min tidligere tandlæge. Jeg søgte derfor en ny tandlæge Espergærde, hvor jeg bor. Efter min uheldige oplevelse sidste gang hos tandlægen, var det vigtig for mig, at finde en klinik hvor andre havde haft en god oplevelse. Jeg søgte derfor ud fra kundeanmeldelser og der var en klinik der skildte sig ud, Helsingør Tandcenter. De havde fået virkelig positiv feedback fra mange patienter. Godt nok ligger Helsingør lidt væk fra Espergærde, men jeg tager gerne en lidt længere tur, hvis kan få en god oplevelse hos tandlægen.

Min nye tandlæge Espergærde

Som i nok kan regne ud, havde jeg en god oplevelse hos min nye tandlæge. Jeg fik allerede en akut tid dagen efter jeg ringede, hvilket jeg var meget taknemmelig for. Endvidere blev jeg taget rigtig godt imod, af personalet i klinikken. De var super hurtigere til, at identificere hvad der var skyld i min tandpine og gik derefter igang med det samme. Jeg havde ingen smerter overhovedet under behandlingen, bedøvelsen virkede efter hensigten. Bagefter var jeg lidt omtåget, men det kan man ikke undgå. Det vigtigste var min tandpine var væk og jeg var blevet behandlet godt fra start til slut.

Jeg har derfor aftalt et årligt besøg, til tandeftersyn hos dem, så jeg kan komme i gang med en regelmæssig tandlæge besøg igen. Hvis andre ligeledes er faldet af på den, med deres regelmæssige tandlægebesøg og bord i nordsjælland eller mangler tandlæge Espergærde, kan jeg varmt anbefale Helsingør Tandcenter. Du er garanteret en god oplevelse til meget fair prisen oven i købet. Det kan aldrig blive decideret billigt at gå til tandlægen, men sammenlignet med andre er det virkelig en skarpe priser.