Trænger dine vægge til nyt liv?

plakater

Er du efterhånden træt af at se på de triste hvide og tomme vægge? Så trænger de nok til lidt nyt liv. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan dekorere sine vægge med, og i dag findes der alverdens reoler, skabe, hylder og andre opbevaringsløsninger, som forener funktionalitet og design til flot vægdekoration. Læs med her hvor du kan få lidt inspiration til, hvordan du kan pifte vægdekorationen lidt op. 

Mal en af endevæggene

Hvis du har mod på noget forandring i dit hjem, kan du springe ud i at male en af dine hvide vægge i en anden farve. Lige for tiden er det en af tidens hotteste tendenser en enkelt af rummets vægge i en kraftigere farve. Det er med til at bryde det kliniske udtryk i hjemmet, og skaber en helt anden energi i rummet. Det kunne f.eks. være endevæggen i stuen der blev malet marineblå eller en dyb flaskegrøn. Den farvede væg er med til at gøre hjemme varmere og mere indbydende og sætter et personligt præg på hjemmet. Her kan du eventuelt også pynte væggen med billeder eller malerier, som er i kontrast til den farve væggen er. 

Billeder og plakater

En anden løsning er også at plastre dine hvide vægge med malerier, billeder og plakater. Enhver hvid væg fortjener at blive dekoreret med smukke motiver. Ikke nok med, at det er dekorativt for boligen, men det er også med til at skabe god stemning, hygge og personlighed. 

Plakater er altid en sikker og tidsløs vinder, og så er der næsten ingen grænser for, hvilke motiver man kan få plakater med. ViSSEVASSE er en plakatshop, som har rigtig mange plakater med alverdens farver og motiver. Det er også dem der laver de ikoniske by-og landeplakater, som med tiden også er blevet meget populære. Især de unge mennesker er vilde med disse plakater, hvis de f.eks. er flyttet fra deres hjemby, så kan man hænge en plakat op af hjembyen i køkkenet, for at ’tage noget af byen med sig’. 

Opslagstavler kan også se rigtig smart ud. Her kan man hænge billeder eller gode minder op. Det er med til at tilføre hjemmet endnu mere personlighed.