Slip for smerterne med osteopati

I dag findes der mange former for behandlinger, hvis du lider af smerter eller andre generende symptomer i hverdagen. Hvis du har prøvet de fleste behandlingsformer, men ikke har følt nogen mærkbar forbedring, kan det være, at du skal prøve noget nyt. Osteopati er en form for behandling, hvor osteopaten har fokus på hele din krop. Det betyder, at du ikke kun bliver behandlet det sted på kroppen, hvor du kan mærke dine symptomer. I stedet sørger en osteopat at behandle årsagen bag dine symptomer snarere end symptomerne selv. Du kan få vejledning og behandling hos Frederiksberg osteopati.

Hvordan foregår osteopati?

Osteopati Frederiksberg tilbyder denne form for behandling. Det er en behandlingsform, der varer ad flere omgange. Behandlingen består af:

  • En første konsultation, hvor du i samtale med en osteopat snakker om dine symptomer og en mulig årsag bag dem
  • Derefter vil din krop blive grundig undersøgt. Her vil osteopaten både se på dit bevægelsesapparat, organsystem og nervesystem
  • Efter den indledende samtale og undersøgelsen af din krop vil det være muligt for osteopaten at bestemme årsagen bag dine symptomer, hvorefter selve behandlingen kan begynde

Under behandlingen vil du opdage, at osteopaten tager fat et helt andet sted på kroppen, end hvor du mærker dine symptomer. Det skyldes netop, at den osteopatiske behandlingsform behandler kroppen som en helhed. Osteopaten forsøger dermed at fjerne dysfunktioner i hele kroppen og optimere alle din krops funktioner, da kroppens funktioner og strukturer er afhængige af hinanden og påvirker hinanden indbyrdes.

Efter behandlingen

Med andre ord er formålet med osteopati at genskabe en optimal balance i din krop. Når det er opnået, og både dine symptomer og årsagen bag dine symptomer er behandlet på en tilfredsstillende måde, kan osteopaten give dig fremtidig, relevant rådgivning og anbefalinger. Disse råd kan omfatte forskellige aspekter i dit liv, men er netop alle sammen knyttet til det, der er rundt om din krop. Du kan nemlig få rådgivning omkring:

  • Kost
  • Søvn
  • Livsstil
  • Stresshåndtering

Derudover vil du få værktøjer i form af for eksempel øvelser til at kunne bevare kroppens optimale funktion.