Køb dine PC spil som keys

Findes der nogen bedre form for underholdning end at spille computer? Der kommer konstant nye og fede PC spil, der er sjove at spille, og som giver dig timevis af underholdning. PC spil er efterhånden blevet så gode, at det er en fantastisk visuel oplevelse at spille dem, ligesom historierne og karaktererne også er gennemarbejdede og spændende.

Det gælder blandt andet for Borderlands-serien, der er en serie af udgivelse af computerspil inden for det samme univers. Det er et af de mest populære shooter spil og her er der virkelig mange timers underholdning.

borderlands 3

Borderlands 3 udkommer senere i år, og det er en spiludgivelse, som rigtig mange gamere verden over ser frem til og tæller ned til.

Det smarte ved PC spil

Der findes flere konsoller, der er lavet specifikt til at spille, men faktisk er din computer den bedste spillemaskine, du har adgang til.

Det er nemt at spille computer og der er uendelige muligheder på din PC, hvor du hele tiden kan hente nye spil og spille dem med dine venner ganske hurtigt.

Download dine PC spil som keys

Før i tiden skulle du gå ned i en butik og stå i kø, når der udkom et nyt computerspil. Sådan er det ikke længere, og i dag kan du købe dine spil nemt og hurtigt som keys i stedet.

Sådan er det også med det nye borderlands spil og du kan derfor købe en Borderlands 3 key allerede nu, som du får tilsendt, når spillet udkommer.

Sådan fungerer keys

Keys er ganske smarte, og de er på en måde en nøgle, som du kan bruge til at låse op for dit download af spillet. Dette gøres, så alle købere kan få spillet hentet en gang, ved simpelthen bare at indtaste deres key, når spiller er udkommet. Hvis du bestiller en Borderlands 3 key, så får du den tilsendt, når spillet udkommer senere i år, og så kan du simpelthen bare downloade det og komme i gang med at spille, når det udkommer.