Info om Sif Jakobs brand

Et smykke kan sætte prikken over i’et og pifte dit look op på ingen tid, og det er derudover også en stor identitetsmarkør for rigtig mange. Det danske brand Sif Jakobs kreere smukke smykker. De kombinerer stilfuldt design og høj kvalitet, hvor du altid er garanteret et fashionabelt udtryk. Smykkerne henvender sig til dig, der ikke er bange for at tiltrække opmærksomhed med disse flotte smykker. Kernen i brandet er, at smykkerne skal kunne tilføre et strejf af luksus til hverdagen.

Sif Jakobs har en stor forkærlighed for Italien

Hos dette brand er det internationale i den grad gennemgående. Hun har rejst rundt i hele verden og opholder sig især meget i Italien, hvor der regelmæssigt hentes inspiration til de næste fine smykkekollektioner. Brandet har altså en stor forkærlighed for Italien, hvilket kollektionernes navne også tydeligt bærer præg af. Den enorme kærlighed har inspireret Sif Jakobs til at navngive kollektionerne efter italienske byer, såsom:

  • Amalfi
  • Rufina
  • Dinami
  • Novello
  • Pila

Derudover er der forskellige karakteristika ved de forskellige kollektioner. Du finder eksempelvis ringe i flotte former i Fucino kollektionen. I Ortranto kollektionen finder du elegante halskæder med fine vedhæng, som er udsmykket med skinnende sten. Er du vild med stjerner, kan du tage et kig på Corbare serien.

Find lige netop dit favoritsmykke

Smykkerne er kendetegnet ved typisk at være udsmykket med funklende Zirkonia-sten, hvilket bidrager til et fint, feminint og eksklusivt udtryk. Der er rig mulighed for at finde lige netop dit favoritsmykke iblandt de mange kollektioner, hvor der er mange forskellige typer smykker. Der er både armbånd, ringe, vedhæng og ørehængere – det er blot om at finde lige præcis dit yndlingssmykke.

Forkæl dig selv eller en du holder af

Et smykke er den perfekte gave. Du kan med fordel forkæle dig selv eller en du har kær med et fint smykke fra det skønne brand Sif Jakobs. Det vil uden tvivl være en gave, der bliver sat stor pris på, da smykkerne kan bruges i mange år frem og som emmer af elegance og minimalistisk luksus.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *