Find sorteringsmuligheder hos Ultraplast

Organiseret lager

Ultraplast er en virksomhed, der producerer og tilbyder sprøjtestøbte plastikæsker og plastkasser i mange forskellige størrelser, farver og former. Det store sortiment består af blandt andet sortimentskasser, opbevaringsæsker og mindre / små æsker. I sortimentet finder du desuden ESD plastkasser, membranæsker, sorteringskasser og kabelforskruninger. Hos Ultraplast er du garanteret plastkasser og opbevaringsæsker af enhver støbning i høj kvalitet. De mange muligheder gør, at du kan anvende opbevaringsæskerne til netop dit formål, om det er opbevaring, transport eller emballage. Her får du ligeledes muligheden for at kunne sætte dit eget præg på dine udvalgte kasser med muligheden for at vælge mellem forskellige farver og tryk til dine opbevaringsæsker. 

Få styr på dine ting og sager med opbevaringsæsker

Har du i dit erhverv småting, som du ikke ved, hvor du skal gøre af, så er en kvalitets opbevaringsæske et oplagt valg til at få styr på sagerne. Blandt andet er plastikæsker med låg og plastikkasserne populære, da de fungerer som modulsystemer, og har dermed løse skillevægge. Med de løse skillevægge kan du inddele og kombinere dem på forskellige måder, så de individuelt passer til dine behov. Er dit behov en opbevaringsæske med låg eller uden låg i stor eller lille, så har Ultraplast altså utallige muligheder til dig. Vi kender alle det med, at vi ikke ved, hvor vi skal gøre af vores småting, som ellers bare ligger i skuffen eller på bordet og flyder – med opbevaringsæsker er dette fortid. Selvom nogle kalder det organiseret rod, så gør det dagligdagen nemmere, at tingene er sat i systemer – desuden giver det et bedre førstehåndsindtryk og udseende. Ønsker du at bestille et større parti til din virksomhed, anbefales Hofstätter og Ebbesens sprøjtestøbte kvalitetsprodukter heriblandt opbevaringsæsker, da de ved behov kan leveres omgående. Det anbefales ligeledes at benytte skuffeopdeler til skuffer. Disse er blandt andet perfekte til samlinger og arkivering. Produkterne hos Ultraplast findes i lys grå slagfast hård plast og med glasklar hård plast. Disse plasttyper er inerte, hvilket vil sige, at de hverken afgiver eller optager stoffer fra det indhold, som er placeret i æskerne, kasserne eller skufferne. 

Mener du, det er på tide, at få styr på irriterende småting i din virksomhed, som eller bare flyder rundt omkring, og ønsker du at rydde op i skuffer, så det hele igen er sat i systemer? Så gør brug af opbevaringsæsker eller nogle af de andre utallige løsninger, som Ultraplast tilbyder, og gør oprydningen og sorteringen endnu nemmere og sjovere.