Få din drømmebil med flexleasing til privat og erhverv

Drømmebilen kan til tider virke rigtig lang væk. Især hvis det drejer sig om en mere speciel bil i luksusklassen. Med den høje registreringsafgift i Danmark kan det nærmest ikke betale sig at købe en dyr bil. Heldigvis er det muligt ved hjælp af flexleasing til både private og erhverv at komme tættere på drømmen om at eje drømmebilen. Igennem flexleasing kan du leje den pågældende bil til en mindre månedlig ydelse i stedet for at finansiere bilen på traditionelvis.

Flexleasing giver mening for din økonomi

Flexleasing er for både privatpersoner og virksomheder en måde at komme uden om den høje registreringsafgift på. Den enkelte bils afgift bestemmes af SKAT og afhænger af både bilens stand, farve, årgang og det antal kilometer, bilen indtil videre har kørt. Ved at lease din drømmebil i stedet for at købe den selv, slipper du får at betale registreringsafgiften. I stedet bliver afgiften delt op i mindre bidder, som du betaler i den periode, hvor du faktisk bruger bilen. Du kan få en god aftale på en bil med SpecialCars flexleasing.

Flexleasing til privat og flexleasing til erhverv

Med flexleasing til privat og flexleasing til erhverv får du mange fordelagtige fordele, der er værd at have in mente, når du er på udkig efter en ny bil:

  • Når du leaser, kan du få drømmebilen
  • Du får en lav månedlig ydelse og passer dermed også på din økonomi
  • Du kender fra leasingaftalens start dine udgifter og dit værditab. Der kommer derved ingen grimme overraskelser
  • Du betaler kun for registreringsafgiften, så længe du leaser bilen

De mange fordele gør flexleasing til et sundt alternativ for din økonomi. Samtidig får du den bil, du altid har drømt om, men uden at smide alle dine penge efter bilkøbet. Økonomisk er du derfor mere sikker, hvilket er det største plus ved en leasingaftale. Du skal dog være klar over, at hvis du leaser den pågældende bil som privatperson, skal købet og leasingen af bilen foregå igennem et leasingselskab. De skal finansiere bilen og derefter leje den ud til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *