Tøj steamer – et uundværligt redskab

Hvis du har en butik, der forhandler tøj eller andre varer, der er lavet af stof, så er det et helt uundværligt redskab at have en steamer.

Når du viser tøj eller andre stofvarer frem i din butik, er det vigtigt, at det ser nyt, rent og velstrøget ud. Det er vigtigt, fordi dine kunder skal have lyst til at købe det, og det har de ikke, med mindre det ser lækkert og rent ud.

Hvis du har haft kunder i din butik, der har taget tøjet frem og måske endda prøvet det på, men ikke har købt det, så er der en risiko for, at tøjet er blevet krøllet og dermed ser sjusket ud i din butik.

Her er en tøj steamer helt uundværlig. En tøj steamer er nemlig et apparat, som du kan bruge til simpelthen at dampe tøjet. Du kan se det lidt som at stryge tøjet, men blot uden et strygejern og strygebræt.

Mobil udglatning af dit tøj

En tøj steamer er derimod mobil og kan trækkes hen til tøjet. Du putter hovedet af steameren på det krøllede stykke af tøjet, eller på den fold, der er, og presser let. Så nemt er det at få tøjet til at se nyt og nystrøget ud!

Det er så vigtigt, at du sørger for altid at holde stofvarerne i din butik glatte og nystrøgede, for det er noget af det, dine kunder lægger mærke til, og som er med til at gøre din butik mere lækker og eksklusiv.

Hav en stor udskiftning i din butik

Når det kommer til din butik, er det en god idé at se den som en slags udstillingsvindue, hvor du kan vise dine kunder alle de flotte stykker tøj, du forhandler i butikken. Derfor er det også vigtigt, at du har stor udskiftning i det tøj, du viser frem i din butik.

Det er dermed også vigtigt, at du sørger for altid at bruge en tøj steamer til tøjet, så det ser nyt ud selv efter den store udskiftning.