X
    Categories: Blog

Øg din muskelmasse med kreatin

Når styrketræner kan det være af en eller flere forskellige årsager. Måske vil du gerne være mere markeret, være stærkere, komme i bedre form, få bedre fysik og få bedre psyke. Du styrketræner måske også fordi det er en træningsform der passer dig, fordi der ikke er nogle faste træningstidspunkter. Styrketræning passer typisk folk der har skiftende arbejdstider og derfor kan have svært ved at passe fodbold- eller håndboldtræningen hver tirsdag kl. 18. Derimod kan du selv vælge dine træningstider ved styrketræning da centeret har åbent fra tidlig morgen til sen aften og i nogle tilfælde døgnet rundt.

Accelerer din muskelopbygning med kreatin

Vi danner selv en lille mængde kreatin i kroppen i løbes af dagen. Et gennemsnitligt menneske producerer omkring 1 gram kreatin og det er primært i nyrerne og i leveren. Denne kreatin bindes til fosfatgrupperne i muskelcellerne og er utroligt energirige. Denne energi er oplagt at udnytte med styrketræning da den ophobede kreatin er guf for musklerne når de belastes over længere tid og der kræves store kræfter til en given opgave. Du køber din kreatin hos https://www.only-approved.dk/kreatin-kosttilskud.html

 Kreatinen er en vigtig spiller i din muskelopbygning og du kan dermed accelerere processen ved at indtage ekstra kreatin hvis du ikke får nok fra din kost. Kreatin findes hovedsageligt i muskelceller og dermed i kød og fisk, hvorfor personer der undgår disse fødevarer i deres kost har en højere risiko for ar mangle kreatin. Derudover vil personer der træner og dyrker meget cardio have et større behov for kreatin da det bliver forbrugt af musklerne og der dermed bliver tæret på lagrene af kreatin.

Brug kosttilskud regelmæssigt

Det kan både være vanskeligt at gennemskue hvilke vitaminer, mineraler og andre vigtige byggesten til vores kost vi skal huske at få. Både fordi det kan kræve tid at lave en varieret kost og få alle vigtige dele af kosten med. Derfor er det udemærkede tilskud til kosten der findes i pille og pulverform. Mange danske har et glas vitaminpiller stående på spisebordet og tager gerne en pille til aftensmaden. På samme måde er det et fint alternativ når du træner meget at få kreatin tilført til kroppen i form af pulver der blandes med vand eller blandes med proteinpulver og vand eller mælk.

admin:
Related Post